Közélet

Súlyos baleset a Csongrádi sugárúton- tizenkét sérült

Súlyos baleset a Csongrádi sugárúton- tizenkét sérült

2018. március 8., csütörtök
Súlyos baleset a Csongrádi sugárúton- tizenkét sérült

Súlyos baleset történt nem sokkal 9 óra előtt a Csongrádi sugárúton. Egy autó és egy trolibusz ütközött, 12-en megsérültek. Teljes útzár van a Csongrádi sugárúton.

  A rendőrség elsődleges információi szerint egy Citroen Xsara Picasso a Kecskeméti utcából fordult ki balra a Csongrádi sugárútra, ahol nem adta meg az elsőbbséget a trolinak, ami már nem tudta elkerülni az ütközést. Az elsődleges információk szerint 12-en sérültek meg, mindannyian a trolin utaztak

,

köztük a troli vezetője is.

fotó: https://www.facebook.com/szegeden_lattalak

A trolibusz az ütközés után felszaladt a padkára és egy villanyoszlop állította meg, ami kimozdult a helyéből, a trolibusz szélvédője kitört. A személyautó jobb első kereke az ütközéstől kiszakadt. A helyszínelés jelenleg is tart, érdemes elkerülni az érintett szakaszt.

Friss hír: Még mindig teljes az útzár a Csongrádi sugárúton, de azokat a trolikat, melyekhez nem kell áramszedő egyesével átengedik a baleset helyszínén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.