Hírzóna

Sorozatban loptak volna Szegeden, lebuktak a tolvajok

Sorozatban loptak volna Szegeden, lebuktak a tolvajok

2018. március 13., kedd
Sorozatban loptak volna Szegeden, lebuktak a tolvajok
Lopás vétsége miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon két helybeli férfival szemben, akik két árusító bódét akartak feltörni a hétvégén, egy a belvárosban tartott fesztiválon. Az első esetben sikerrel jártak, a másodikban azonban tetten érték őket.

A két gyanúsított március 11-én 3 óra körül jutott be az egyik kitelepült étterem faházába. Magukhoz vették az ott tartott váltópénzt, valamint egy üveg díszdobozos italt. Ezt követően egy újabb standhoz mentek, és oda is megpróbáltak bemenni, de ezt a biztonsági személyzet észlelte, és a két férfit a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A rendőrök a feltételezett elkövetőket előállították és őrizetbe vették. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 23 és 25 éves terheltekkel szemben az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.