Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Fodor Zsóka (75) ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk úgy tudja, hogy a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt. A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak. Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznő azonban, nem nyilatkozott a lapnak.

Így esett le Magdi anyus a lépcsőről 2009-ben és szenvedett halálos sérülést. Fotó: RTL Klub

A Blikknek azt mondta az informátora, hogy Magdi anyus akár szellemként , de akár Vili bácsi hallucinációjának köszönhetően is visszatérhet a Mátyás térre, de érkezhet a sorozatba egy Fodor Zsókára megszólalásig hasonlító új karakter is.

Előző sztori

Hét év fegyházat kapott Ahmed H.

Következő sztori

Csongrádon is változik a közlekedés az ünnep miatt