Politika

Hulla részegen egyezkedett Gyurcsány az MSZP-vel és az LMP-vel?

Hulla részegen egyezkedett Gyurcsány az MSZP-vel és az LMP-vel?

2018. március 19., hétfő
Hulla részegen egyezkedett Gyurcsány az MSZP-vel és az LMP-vel?

Vágó Gábor még azt is sérelmezte, hogy ők nem kaptak a whiskey-ből.

A hétvége Nagy Eseménye volt, hogy Gyurcsány Ferenc meghívására leült a DK, az MSZP-Párbeszéd és az LMP, hogy egyeztessenek a koordinált indulásról. Egyelőre úgy néz ki, hogy ebből semmi nem lesz. Az este azért volt érdekes egyébként, mert úgy tűnt, Gyurcsány Ferenc nem éppen józan. A szokottnál erősebben gesztikulált, és egy másodpercre sem bírt egyhelyben maradni. Nem mi találtuk ki a piás párhuzamot, hanem Vágó Gábor, aki be is mondta, hogy

„Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel.”

A 444 riportere (akik élőben adták az egész sajtótájékoztatót) még vissza is kérdezett, hogy "a részegség az hogy jött képbe?", mire Vágó közölte:

"Mind fizikailag, mind átvitt értelmében."

A 444 tudósítását a 5:35-től érdemes nézni, amikor is Vágó Gábor közli az újságírókkal, hogy az LMP sajtótájkoztatója lent lesz. Majd a lépcsőn lefelé magyarázni kezdi ezt a részegség dolgot, 7:51-től.

Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje egyébként azt mondta, le akar ülni Vona Gábor Jobbik elnökkel is egyeztetni.

Gyurcsány bepereli Vágót!

Gréczy Zsolt DK-szóvivő hétfőn közölte, hogy Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba bepereli Vágó Gábort. "Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett.

A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt.Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron"

-

idézi az Index

Gréczy szavait. Vágó Gábor az Indexnek nem kívánt válaszolni arra, hogy valóban Gyurcsány részegségére célzott-e, és hogy ez a kijelentés mennyiben tesz jót a magyar politikai kultúrának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.