Egyetem

Hamarosan kezdődik az egyetem tavaszi állásbörzéje

Hamarosan kezdődik az egyetem tavaszi állásbörzéje

2018. március 21., szerda
Hamarosan kezdődik az egyetem tavaszi állásbörzéje

Felkészítő napok, élőkönyvtár, több mint 70 országos és regionális cég, multinacionális és hazai vállalatok és munkaerő-közvetítők várják április 5-én a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központba látogatókat. A felkészítő napok programjaira március 27-ig jelentkezhetnek az egyetemi hallgatók.

A Szegedi Tudományegyetem Tavaszi Állásbörzéje április 5-én, csütörtökön 9 órakor nyitja meg kapuit. Az érdeklődők felkészítő napokkal hangolódhatnak a régió legnagyobb álláskeresési fórumára: április 3-án és 4-én a személyes útmutatásoké és a készségfejlesztésé a főszerep. A több mint 70 kiállító között regionális cégek, az ország legnagyobb multinacionális és hazai vállalatai, munkaerő-közvetítők és egyéb szolgáltatók várják az egyetem gyakornoki helyet kereső hallgatóit, leendő frissdiplomásait és minden olyan, már szakmai tapasztalattal rendelkező érdeklődőt, aki kíváncsi arra, hogy jelenleg milyen nyitott pozíciókat kínálnak a munkáltatók.

Az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ Átriumában a cégek képviselői személyesen tájékoztatják a látogatókat a kínált pozíciók jellegzetességeiről, az elvárásokról, a jövőben várható gyakornoki- és munkalehetőségekről. Idén is lesz CV fotózás, grafológiai tanácsadás és karrier pizzával egybekötött céges bemutatkozás. A standokat lelkesen végiglátogató hallgatók számára a nap a JATE Klubban az Állásbörze Afterpartyval zárul.

További információk az SZTE Tavaszi Állásbörze programokról és a kiállítókról a

www.sztekarrier.hu

oldalon, illetve a rendezvény

Facebook eseményében

érhetőek el.

(SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.