Kultúra

Bosszúvágy- Bruce Willisből Charles Bronson lett

Bosszúvágy- Bruce Willisből Charles Bronson lett

2018. március 9., péntek
Bosszúvágy- Bruce Willisből Charles Bronson lett
Több mint egymillióan látták a magyar mozikban a Bosszúvágy című filmet a hetvenes években. Most itt remake- Bruce Willis főszereplésével.

A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatja, hogy őrangyal vagy hóhér járja-e a város utcáit.

https://www.youtube.com/watch?v=LHEUkfitsQc

A Bosszúvágyalapjául a Charles Bronson főszereplésével készült, azonos című film szolgált, melyet a magyar mozikban annak idején több mint egymillióan láttak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.