Szórakozás

Áprilisi árvizet jósol Szeged főboszorkánya

Áprilisi árvizet jósol Szeged főboszorkánya

2018. március 19., hétfő
Áprilisi árvizet jósol Szeged főboszorkánya

Szegedi Erikának, Magyarország és Európa Többszörös Főboszorkányának, már januárban megmondták a kártyák, hogy márciusban ilyen időnk lesz, de ezen kívül azt is elárulta nekünk, mitől fő boszorkány egy fő boszorkány.

A jelenleg leginkább virágkötőként dolgozó Erika korábban több rádiónál is dolgozott, mint horoszkópkészítő, és mint számmisztikus, de nem mindenért a misztikumot és csillagokat teszi felelőssé. Először 2005-ben szavazták meg Magyarország fő boszorkányának, majd 2006 szeptemberében, Amszterdamban egy európai boszorkányversenyen a 13 tagú zsűri őt szavazta meg Európa fő boszorkányának is. Boszorkányként a hétköznapi emberek számára is elérhetőek a szolgáltatásai, amik közé az Erika szerint egyre népszerűbb rontáslevétel is tartozik, de megemlítette, hogy az életünkben nem mindenért tehetjük felelőssé a varázslat világát.

„Attól függetlenül, hogy március végén ilyen idő van, annyira nem szenzációs ez, emlékszem én olyanra, mikor gyerekkoromban, hóban jártak a fiúk locsolkodni. Ez viszont nem a misztikumoknak, hanem inkább a földünk szennyezettségének és a globális felmelegedésnek betudható.”

Némi időjóslást is kaptunk tőle, melyben azt látta előre, hogy a komolyabb felmelegedés április elejével jön, ami egyben komoly belvizeket és árvizeket is hoz magával. Mindezeket, elmondása alapján, a kártyalapok mutatták meg neki. Mint jósnő az emberek életének különböző területeivel is foglalkozik. Jóslatainak része a karrier, a pénz, és az egészség, de az érdeklődők szexuális életével kapcsolatban jövendőmondással nem szokott foglalkozni. Általánosságban azt tudta nekünk mondani, hogy karrierben ez az időszak minden ember számára meghatározó, mert a csillagos állása szerint ez az önmegvalósítás ideje. Fotó: Borsonline

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.