Közélet

Tragédia - Meghalt Tahi Tóth László színművész

Tragédia - Meghalt Tahi Tóth László színművész

2018. február 22., csütörtök
Tragédia - Meghalt Tahi Tóth László színművész

 

Talán nem él olyan 30 évnél idősebb ember Magyarországon, akinek ne csalt volna mosolyt az arcára, Isten nyugosztalja.

A tragikus hírt a család tájékoztatása alapján a Vígszínház a erősítette meg:

"Tahi Tóth László családja és a Vígszínház társulata mély fájdalommal és megtört szívvel tudatja, hogy Tahi Tóth László, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, kollégánk és barátunk türelemmel és méltósággal viselt betegség után életének 75. évében elhunyt. Emlékezetes és felejthetetlen alakításait, tehetségét, életszeretetét örökre szívünkben őrizzük. Tahi Tóth Lászlót a Vígszínház saját halottjának tekinti, temetéséről később adunk tájékoztatást."

Ő volt az a színész akinek a neve hallatán tudhattuk, önfeledt szórakozás vár ránk. Szerkesztőségünk osztozik a család gyászában, de stilszerűen két vidám alakításának felelevenítésével búcsúzunk tőle. https://youtu.be/fZG6lEji-gg   És a legendás duett Almási Évával a Képzelt riportban, Vinnélek, vinnélek... https://youtu.be/L_LRkgOLa6U Nyugodjék békében Tahi Tóth László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.