Hírzóna

Több tízezer szegedi véleményét kérdezte meg a Fidesz Botka szatyros-korrupciós ügyéről

Több tízezer szegedi véleményét kérdezte meg a Fidesz Botka szatyros-korrupciós ügyéről

2018. február 23., péntek
Több tízezer szegedi véleményét kérdezte meg a Fidesz Botka szatyros-korrupciós ügyéről

Közleményt juttatott el szerkesztőségünknek a szegedi Fidesz, a napokban ugyanis telefonon kérdezték meg az embereket arról, mit gondolnak Botka László 250 milliós kenőpénzes akciójáról, amivel egy üzletember megvádolta. A közleményt szószerint idézzük.

"Összességében több tízezer szegedi polgár mondhatta el véleményét a Fidesz telefonos közvélemény-kutatásában az utóbbi napokban. Nagy többség hallott Botka László korrupciós ügyéről, hogy szatyorban fogadott el pénzt.

A válaszadók 84,7%-a szerint azonnal le kell mondania a szocialista városvezetőnek.

A Fidesz az utóbbi napokban újabb kérdésben kérte ki az emberek véleményét: a legutóbbi, telefonos közvélemény-kutatás adatai szerint a több tízezer megkérdezett szegedi 88,2%-a értesült a súlyos korrupciós ügyről, és akik értesültek arról, hogy Botka László szatyorban fogadott el készpénzt, azok 84,7%-a szerint Botka Lászlónak azonnal távoznia kell hivatalából a súlyos korrupciós ügy miatt.

A Szegedi Fidesz szervezete ezért felszólítja Botka Lászlót, hogy haladéktalanul mondjon le polgármesteri pozíciójáról, tegyen eleget az emberek akaratának, és tisztázza magát a rendkívül súlyos korrupciós ügyben.

Fidesz Szegedi Szervezete"

(Borítóképünk nem valós fotó, hanem grafikai illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.