Közélet

Tájfajták és permakultúra a VIII. Szegedi Magbörzén

Tájfajták és permakultúra a VIII. Szegedi Magbörzén

2018. február 27., kedd
Tájfajták és permakultúra a VIII. Szegedi Magbörzén

Március 3-án szombaton immár nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a szegedi Magbörze. A rendezvénynek idén is a Kolozsvári téri Szegedi Waldorf Iskola ad otthont.

A Vackor Környezetvédelmi Egyesület által életre hívott eseményen sokszínű előadásokkal, jó hangulatú vetítésekkel, zenés programokkal várják az érdeklődőket. A délelőtt folyamán reformbüfé és játszóház is a vendégek rendelkezésére áll.

A rendezvény legfőbb célja az ökológiai szemlélet népszerűsítése, a hagyományos tájfajták terjesztése a kertbarátok körében.

A regisztráció után lehetőség nyílik az otthonról hozott szabad-elvirágzású (nem hibrid) magok, oltóvesszők és palánták cseréjére. Délután a szakmai előadások mellett a résztvevők megismerkedhetnek egy ökotanyán élő család mindennapjaival. A rendezvény 9-17 óráig ingyenesen látogatható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.