Hírzóna

Reptéri tolvajokat fogtak

Reptéri tolvajokat fogtak

2018. február 10., szombat
Reptéri tolvajokat fogtak

Két rakodómunkást kapott el a rendőrség a ferihegyi reptéren, miután egy lopás vizsgálatánál kiderült, hogy indokolatlanul késleltették a ki- és berakodást.

Február 8-án a Liszt Ferenc Repülőtéren ismeretlenek egy utas poggyászából ékszereket és egy parfümöt loptak el. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság nyomozói megvizsgálták az utas járatának kiszolgálási körülményeit, és a rakodási folyamatban résztvevő személyeket - írja a rendőrség honlapja.

A rakodási körülményeit tisztázásakor feltűnt a nyomozóknak, hogy az indokoltnál több rakodó tartózkodott a repülőgép poggyászterében és a csomagok szállítószalagon történő berakodását - bár ezt semmi sem indokolta - az egyik munkás késleltette.

A nyomozás eredményeként egy 25 éves vecsési és a egy 22 éves monori rakodót gyanúsították meg a lopással, s az otthonukban történt házkutatás során megtalálták az eltulajdonított parfümöt és ékszereket. A két férfit a rendőrök a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. Mindkettőjük ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. forrás: napi.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.