Hírzóna

Pedagógus workshop: Csongrád megye klímastratégiája

Pedagógus workshop: Csongrád megye klímastratégiája

2018. február 19., hétfő
Pedagógus workshop: Csongrád megye klímastratégiája

Idén február 23-án kerül megrendezésre a Csongrád Megye Klímastratégiájának készítéséhez kapcsolódó pedagógus szakmai workshop a Szegedi Tudományegyetem Egyetem utcai épületének Krajkó Gyula termében. (X)

A Csongrád Megyei Önkormányzat a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Programban 30 millió forint európai uniós támogatást nyert Csongrád megye klímastratégiájának elkészítésére (projektazonosító: KEHOP-1.2.0-15-2016-00003). A projekt keretében a Szegedi Tudományegyetem közreműködésével elkészült Csongrád megye klímastratégiája, melynek célja a klímavédelmi törekvések támogatása és a klímaváltozás hatásait csökkentő, az alkalmazkodást és a szemléletformálást elősegítő intézkedési javaslatok meghatározása. Csongrád megye közoktatásban résztvevő, természettudományi szakterülettel vagy ezirányú érdeklődéssel rendelkező pedagógusai, általános- és középiskolai munkaközösségei számára megyei workshopot tartanak. A rendezvény célja a klímaváltozással kapcsolatos hatékony ismeretátadásnak, a klímatudatos gondolkodásmód széleskörű elterjesztésének szakmai támogatása az óvodai neveléstől a tanárképzésig. A szervezők a 2018. február 23-án 10 órakor kezdődő ingyenes eseményre 2018. február 22-ig várják az érdeklődők jelentkezését, regisztrációját. A részletes program és a regisztrációs felület linkje a Csongrád Megyei Önkormányzat honlapján (

www.csongrad-megye.hu

) érhető el.

(Támogatott tartalom!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.