Politika

Nem volt véletlen Márki-Zay és Botka keddi találkozója?

Nem volt véletlen Márki-Zay és Botka keddi találkozója?

2018. február 27., kedd
Nem volt véletlen Márki-Zay és Botka keddi találkozója?

Igen sanszos, hogy Vásárhely új polgármestere nem csak udvariasan beköszönt Szegedre. Hanem megköszönt valamit. Mutatjuk, hogy mit!

Sűrű napjai lehetnek vasárnap óta Márki-Zay Péternek, aki 16%-al győzte le a Fidesz jelöltjét Hódmezővásárhelyen, és

lett a város polgármestere

a következő másfél évre legalább. Egymást érik a médiaszereplések, de

a szegedi polgármesterhez is beugrott

kedden. Sőt, ez volt tulajdonképpen az első hivatalos látogatása is.

Most úgy néz ki, ez nem volt véletlen.

A HírTV Egyenesen című műsorában ugyanisKálmán Olga kétszer is rákérdezett arra, hogy mégis kik segítették a kampányát. Márki-Zay ekkor árulta el szinte véletlenül (a videón 10:15-től), hogy a legtöbb segítséget a szegedi szocialistáktól kapta, illetve a fővárosi Jobbiktól.

Márki azt mondta még, hogy olyan civilek és civil szervezetek is segítettek, akiket korábban nem is ismert, sőt, még olyan is adott neki tanácsokat, aki egykoron Lázár Jánosnak is. Az új polgármester a műsorban szinte semmi újat nem mondott egyébként, amit korábban már ne mondott volna el. Talán csak annyit, hogy

áthelyezteti majd a vásárhelyi térfigyelő-kamerákat és ismerkedik a törvényekkel, mert neki a polgármesterség egy új szakma.

Megismételte: ha neki sikerült nyernie, akkor bárkinek sikerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.