Politika

Nem hajlandó az ellenzékkel beszélgetni a szegedi MSZP-s: Szabó Sándor!

Nem hajlandó az ellenzékkel beszélgetni a szegedi MSZP-s: Szabó Sándor!

2018. február 7., szerda
Nem hajlandó az ellenzékkel beszélgetni a szegedi MSZP-s: Szabó Sándor!

Szerinte nincs értelme, ezért nem megy el a Közös Ország Mozgalom helyi vitaestjére, különösen úgy, hogy azon a Fidesz sem vesz részt. Gulyás Mártonék inkább lefújták az egészet.

Elmarad a Közös Ország Mozgalom pénteki, szegedi vitája: a szocialista jelölt, Szabó Sándor csak akkor állt volna ki, ha a fideszes jelölt is ott van, illetve, ha a többi párt is "komoly jelöltet" állít –

írja a hvg.hu.

A lap szocialista forrása azt mondta, azért nem vállalták a vitát, mert nem látják értelmét.

Az Együtt visszalépett Szabó javára, az LMP-s jelöltről nem tudnak semmit, és a jobbikost sem tartják komolynak.

Bár a lefújt vitát kommunikáló momentumos, Mihálik Edvin is azt írta Facebook oldalán, hogy az LMP ott nem is indít jelöltet, ez nem így van: az LMP-től megtudták, Bodrog Zoltán a jelöltjük, aki vállalta volna a vitát.

(Éppen ma mutatják be hivatalosan is - hamarosan tudósítunk az LMP eseményéről - a szerk.)

A lap megkereste a Közös Ország Mozgalmat (KOM) kitaláló Gulyás Mártont is, aki azt mondta, a vita szervezésekor az LMP-től még nem kaptak nevet, így viszont

csak a jobbikos és a momentumos jelölt maradt volna, ezért marad el a vita.

A Közös Ország Mozgalom 11 vitát szervezett volna, így csak 10 lesz. Gulyás azt mondta, kezdetben tapasztaltak hasonló ellenállást, de a többi vita nincs veszélyben - írják.

A teljes cikket ITT olvashatják.

Dögunalom

Az, hogy valójában tényleg mennyire van értelme vitatkozni a KOM rendezvényein, igencsak kérdéses. Ugyanis vagy a "

semmiről vitatkoznak

" - ahogy ezt például a ZOOM is megírta; vagy egyáltalán nem vitatkoznak, mert mindenki egyetért mindenben. Például legutóbb Pécsen, ahol az országos sajtóhájp és -tudósítások ellenére,

ezer embert sem érdekelt

Mellár Tamás okfejtése Magyarországon. (A Youtube-on például a két részes videó második részére mindössze 281-szer kattintottak, míg az első részt 918-szor játszották le. Tehát olyannyira unalmas volt, hogy a második része már alig klikkelt valaki!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.