Politika

Gyurcsányék blogja szerint Karácsony egy balfék

Gyurcsányék blogja szerint Karácsony egy balfék

2018. február 13., kedd
Gyurcsányék blogja szerint Karácsony egy balfék

Totál hülyét csináltak az MSZP "lízingelt" listavezetőjéből, aki szerintük alkalmatlan is.

KARÁCSONY GERGŐT BEVITTÉK AZ EMBEREK KÖZÉ - AMI EZUTÁN TÖRTÉNT, ARRA SENKI NEM SZÁMÍTOTT (+VIDEÓ)

Ezzel az egyáltalán nem klikkelésre ösztönző címmel hozott le egy ütős anyagot a Gyurcsány Ferenc párti, kőkemény DK-s blog: a Nyugati Fény.

"Ja, hogy maga bölcsészdoktor? Kérem, ne nyúljon semmihez!"

- a régi vicc jut az ember eszébe, miközben nézi Karácsony Gergőt az ATV új műsorának első részében - kezdik az írást egy kedves poénnal. A

"Szavazz Rám!"

című produkció lényege, hogy a politikust kiráncigálják a fűtött stúdiók gurulós székeiből és elviszik az úgynevezett emberek közé, hadd lám, mennyire állja meg a helyét a piacon, a kocsmában vagy egy lottózóban. A műsorvezető, Balogh Judit apró feladatokat bíz a páciensre: vásároljon be egy vacsorához a piacon, álljon szóba a járókelőkkel az utcán, adjon fel egy Tippmix-szelvényt, ilyesmi - vezeti be az alapokba a gyanútlan olvasót a blog.

Nos, lelőjük a poént: aki abban reménykedett, hogy "Karigeri" csak rájátszik a cuki plakátfiú imidzsére, de a hétköznapokban azért "van vér a pucájában", azok csalódni fognak megnézve a műsort.

A bántó mamlaszság, az egészséges határozottság teljes hiánya oly szervesen része Karácsony karakterének, hogy azt képtelenség lenne ilyen hitelesen megjátszani - vagy ha igen, az minimum Golden Globe-ot érdemel

- írják Karácsonyról. A műsorból kiderül: Karácsonyt játszi könnyedséggel átverné egy piaci hiéna, ugyanis mindent megvesz az első bódénál, sem az árakat, sem a minőséget nem ellenőrzi.

Saját bevallása szerint "egy paprikás krumplit sem tudna megfőzni", de azért "szokott segíteni krumplit hámozni", viszont "komoly dolgokat nem szabad rábízni".

Akit érdekelnek a videók is, az

IDE KATTINTSON

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.