Hírzóna

Balhé van Gyöngyösön!

Balhé van Gyöngyösön!

2018. február 9., péntek
Balhé van Gyöngyösön!

Megy a kavarás a szocik háza táján. Újabban Orosz Bálint a jelöltjük.

1. Hiesz György polgármester volt a szocialista jelölt a választásokra a gyöngyösi körzetben, ahol egyébként Vona Gáborral kell majd megküzdenie a fideszes jelöltön, Horváth Lászlón kívül. Az MSZP és a DK megállapodása alapján itt az MSZP támogatottja indul majd –

írja az index.hu.

2. Három nappal ezelőtt Hiesz György a könnyeivel küszködve lépett vissza, és az MSZP-t is elhagyja. Nem árulta el, mi történt. 3. Ezután felmerült , hogy Fodor Gábor lesz majd az MSZP jelöltje. Az MSZP listán nem adott befutó helyet neki, de egyéniben támogatják az indulását. 4. Fodort egy emberként szavazták le szerda délután Gyöngyösön a helyi szocialisták, a helyszínen Mesterházy Attilát is felkérték, de nem vállalta. 5. Orosz Bálint gyöngyösi MSZP-elnök indul a posztért, erősítette meg a HírTV-ben Szanyi Tibor. Mi mást is mondhatnánk, mint hogy sok sikert a megfontolt, gránitszilárdságú, kiérlelt, letisztult stratégia konzekvens végigviteléhez!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.