Sport

Szegedi sporttehetségeknek segíthet egy kattintással

Szegedi sporttehetségeknek segíthet egy kattintással

2018. január 3., szerda
Szegedi sporttehetségeknek segíthet egy kattintással

A DIGI Sport A nap hőse játékában olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül. A héten két szegedi kötődésű fiatal is várja a voksokat.

A játék kiírója honlapján

megírta

, a videósorozattal és a játékkal a fiatal sportolók mellett a nézők megismerkedhetnek a sportággal, a versenyző eredményeivel, továbbá a szakmai munkát irányító edzővel és az egyesülettel. A héten bemutatott öt hős között két szegedi egyesület sportolója is helyet kapott.

Kocsis Ádám

, a Démász Szeged VE kenus tehetsége, az ifjúsági Eb ezüstérmese kiváló fizikai adottságokkal rendelkezik, de sokat is tesz annak érdekében, hogy még jobb eredményeket érjen el. Elmondása szerint az edzés olyan örömet nyújt a számára, amelyet semmi mással nem tud pótolni. Távlati céljai között szerepel az olimpiai részvétel kivívása. A kisfilm

ide

kattintva nézhető meg.

Pocsai Richárd

, a Biketrial Szeged extrém kerékpárosa bámulatos mutatványokat tud kétkerekű járművével. Négy éve hódol szeretett sportágának, de már nemzetközi szinten is letette a névjegyét. Az orosházi származású, szegedi színekben versenyző fiú a jövőben a felnőttek között is a legjobbak között szeretne lenni. A kisfilm

ide

kattintva tekinthető meg.

A játék során a nézők hétről hétre megszavazzák „A hét hősét”, majd közülük kerül ki „A hónap hőse” és egy év múlva pedig a 12 „A hónap hőse” közül megválasztják „Az év hősét”. A szavazók értékes ajándékokat nyerhetnek, „Az év hőse” sportoló ösztöndíjban részesül.

Szavazni itt lehet regisztrációt követően az eheti versenyzőkre vasárnap estig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.