Balhé

Szappannal mosta ki a tanár a kislány száját a mórahalmi iskolában – állítja egy nagymama

Szappannal mosta ki a tanár a kislány száját a mórahalmi iskolában – állítja egy nagymama

2018. január 29., hétfő
Szappannal mosta ki a tanár a kislány száját a mórahalmi iskolában – állítja egy nagymama

Állítólag be is pisilt a kisdiák az ijedtségtől. Nagy a cirkusz most emiatt a homokháti városban. Hát még a neten!

Az egész internetet körbejárta az a

Facebook-poszt

, ami a múlt héten látott napvilágot a közösségi oldalon. Egy asszony ugyanis a következő bejegyzést tette közzé:

„Én egy felháborodott nagymama vagyok. Szerdán a 7 éves unokámat az iskolában(Mórahalmi Általános Iskola) az egyik tanárnő (Edit néni) a hajánál fogva becibálta a tanterembe és szappannal kimosta a száját. A kislány félelmében bepisilt. Egész nap a pisis ruhájában tartózkodott az iskolában délután fél 5ig. Azóta fél a szobában villany nélkül maradni. Ti mit tennétek a helyemben? Kérlek osszátok meg, hogy másik gyerekkel ez ne történjen meg!”

Az eset kapcsán felkerestük az iskola igazgatóját. Kazi Mária a Szegedmának azt mondta, valóban történt az intézményben egy nézeteltérés, azonban

a „nagymama erősen kiszínezve tette azt közzé az interneten, a szülő tudta nélkül”.

– A szülő a pedagógussal még aznap, velem pedig pénteken egyeztetett arról, hogy az érintett kislány magatartásproblémáit miként kezeljük, hogy ne forduljon többet ilyen elő – magyarázta lapunknak az igazgató. Még elmondta, ugyan már mindkét fél lezártnak tekinti az ügyet, ennek ellenére ma délután még újra tárgyalnak a történtekről, hogy holnap nyilvános tájékoztatást adjanak az esetről. Ahogy látjuk, erre szükség is van, ugyanis a poszt hétfő délután már több mint 2000 megosztásnál és több száz hozzászólásnál tartott. A részletekről természetesen mi is beszámolunk majd.

Borítókép: illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.