Gazdaság

Ismét örülhetnek a Lidl-dolgozók: emelkedik a fizu!

Ismét örülhetnek a Lidl-dolgozók: emelkedik a fizu!

2018. január 23., kedd
Ismét örülhetnek a Lidl-dolgozók: emelkedik a fizu!

Márciustól további, átlagosan 20 százalékkal emeli az üzletlánc négyezer bolti és raktári fizikai munkavállaló munkabérét.

A kiskereskedelmi szektorban Magyarországon egyedülálló módon, 2016 januárja óta összesen 52%-os béremelést valósít meg a Lidl Magyarország a bolti és raktári fizikai munkavállalók körében – írja a cég. A közleményben az is olvasható, ezt követően a bolti dolgozók számára havi 290 ezer és 320 ezer forint közötti bruttó járandóság érhető el 8 órás munkaidőben. Az üzletvezetőknél ez bruttó 658 ezer forinttól egészen 720 ezer forint lehet.

A Lidl Magyarországról

A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és tizenkét üzletét, ma pedig már több mint százhatvan áruházzal van jelen hazánkban, és több mint négyezer munkavállalót foglalkoztat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.