Sport

Rangadóra készül a Kosársuli

Rangadóra készül a Kosársuli

2018. január 19., péntek
Rangadóra készül a Kosársuli

Az utolsó percekben elveszített Tehetséges Fiatalok BP elleni mérkőzés után Nagykőrösön vendégszerepel vasárnap 17 órakor a Kosársuli a bajnokságban. A vásárhelyiek jelenleg a 12. helyen állnak a tabellán, mostani riválisaik eggyel előrébb helyezkednek el. Igazi rangadó lesz ez tehát az NBI B elit csoportjának alsó régiójában.

Nehéz lenne találgatásokba bocsátkozni a meccs végkimenetelét illetően, de azért hazai pályán a Pest megyeiek tűnnek esélyesebbnek. Ezt erősíti az a tény, hogy a nagykőrösiek utolsó két meccsüket megnyerték, ráadásul idegenben épp a Vásárhelyt kellemetlen élményeket gazdagító TF ellen diadalmaskodtak. A másik sikerük sem volt piskóta, mivel a Drahossal és Szögivel felálló, a mezőny első feléhez tartozó MEAFC távozott tőluk vereséggel múlt szombaton. A Nagykőrös erőssége, hogy nehéz készülni belőlük, mivel 4-5 hasonló tudású játékosuk közül nem igazán lehet előre tudni, hogy ki fog majd maradandót nyújtani. Molnár Bence testvére, Mikós mellett Fehér, Lakosa, Tóth és Mácsai tűnik talán a legerősebb kosarasnak náluk. Vas Péterék két dolog miatt bizakodhatnak: az egyik, hogy a Hepp-kupában már megverték mostani ellenlábasaikat; a másik pedig az elmúlt két összecsapáson mutatott eredményes védekezésük – adta hírül az egyesület. Ráadásul a kék-sárgák csak egy hangyabokányira voltak a győzelemtől múlt szombaton, remélhetőleg ez is plusz motivációt adhat majd nekik. Utasi Gábor edző dolgát viszont nem könnyíti meg Kelemen Balázs kidőlése sem, aki ugyan már hónapok óta nem hadra fogható, de csak most dőlt el, hogy a napokban megműtött térde miatt csak áprilisban kezdheti újra az edzéseket. Fotó: Varga Franciska

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.