/

Kedden mutatja be a szegedi Fidesz mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat – írta a párt közleményében.

“Ahogy Vona Gábor ködösít és hazudozik Budapesten nap, mint nap; úgy hazudozik Szegeden szemrebbenés nélkül Tóth Péter, a Jobbik politikusa. Ma éppen azt találta mondani, hogy a Fidesznek nincsenek országgyűlési képviselő-jelöltjei Szegeden.

(Tóth Péter ma délelőttre hívott össze sajtótájékoztatót, mert szerinte nincs jelöltje a Fidesznek Szegeden – a szerk.)

Ahogy eddig mindig, most is mellélőtt Tóth Péter; vagy ezúttal is szándékosan hazudott a szegedieknek, szándékosan próbálta őket átverni.

A Fidesz jövő héten kedden, az országos választmány ülése után, Szegeden fogja bemutatni mindkét országgyűlési képviselő-jelöltjét. Az eseményre (amelyről részletes meghívót küldünk majd) mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi arra, kik lesznek azok, akik új és látványos fejlődési pályára állítják majd a várost a magyar kormánnyal közösen.

Le kell végre zárni a kudarcokkal, büntető perekkel, szegedi családok kisemmizésével, trükközésekkel, 170 milliós szocialista jutalom osztogatással terhelt múltat. A bukott baloldali politikusok és szekértolóik ideje lejárt!” – áll a Fidesz Szegedi Szervezetének közleményében.

Előző sztori

Folytatódik a megismételt elsőfokú eljárás "megafonos" Ahmed ügyében (Frissítve)

Következő sztori

Megnyitották a Mátyás király-emlékévet Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek