Balhé

Hosszú Katinkát zaklatják az internetes házasságszakértő trollok!

Hosszú Katinkát zaklatják az internetes házasságszakértő trollok!

2018. január 22., hétfő
Hosszú Katinkát zaklatják az internetes házasságszakértő trollok!

Felrobban a világháló Hosszú Katinka és Shane Tusup közötti civódások miatt.

A szimpatizálók és utálkozók folyamatosan bombázzák Katkát különféle kérdésekkel, illetve felszólítják őt, hogy rajongóit ne hagyja tűkön ülni, és döntsön házasságáról. Tudhatnák az emberek, hogy egy kapcsolati válság nem egyik napról a másikra oldódik meg, mégis oly mértékig kíváncsian várják a döntést, hogy már zaklatásba torkollott a téma – írja az

nlcafe.hu

.

December óta tart a többszörös olimpiai úszónő kapcsolat válsága, oly szinten, hogy még látni sem akarják egymást edző férjével. A cikk szerint hétfőn többek szerint felröppent a hír, hogy bizony az álompár házasságára pontot tettek. Az interneten dúló viták, amik befolyásolnák a sztárpárt egyre alpáribbak:

- Ne felejtsd el ki volt melletted és kitől tanultál! - Azt vesszük észre, hogy már nem szereted és döntöttél! - Zűrős vagy, tegyél rendet magad körül és dönts végre!

A kommentelők észre sem veszik magukat, hogy csak nehezítik a pár életét. Katinka már felvetette azt a kérdést is, hogy ha többet nyilatkozna kapcsolatáról talán kevesebb őrült találgatás lenne? A válasz sajnos nem! A kommentek sokasága azt tükrözi, hogy ha többet nyilatkozna, több találgatás látna napvilágot – olvasható még az nlcafe-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.