Szórakozás

Előadással és kiállítással vár a Heller Ödön Művelődési Ház

Előadással és kiállítással vár a Heller Ödön Művelődési Ház

2018. január 6., szombat
Előadással és kiállítással vár a Heller Ödön Művelődési Ház

Programokkal indítják az évet.

Tápé, mint egyedülálló érték című előadássorozat keretén belül „Tápéi szatyor és győri páros” címmel előadást tart Kerekes Ibolya néprajzkutató, amelynek alcíme: hatások és párhuzamok két gyékényfeldolgozó hely között. Az előadás után gyékényezéssel kapcsolatos filmvetítés és étel kóstoló lesz Heller Ödön Művelődési Házban.

További programok:

Január 19-én, pénteken 16.00-tól:

„A Tisza és Tápé” fotókon” címmel tartják Schmidt Andrea fotóművész kiállításának megnyitóját.

Január 19-én, péntek 17.00-tól:

"Jézus kezében kész a kegyelem" címmel Lázár Csaba színművész előadásában Arany János balladái szólalnak meg. Gitáron közreműködik: Laczó Zoltán Vince Az irodalmi est, Zichy Mihály vetített, a balladákat értő módon ábrázolt illusztrációival, egy izgalmas időutazás Nagy Lajos XIV. századi erős és hatalmas Magyarországába és a XIX. század utolsó harmadának rohamosan átalakuló Magyarországába. Ingyenes jegyet igényelni a +36-62-317245-ös telefonon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.