Balhé

Intézetis lányt vettek rá prostitúcióra Szegeden

Intézetis lányt vettek rá prostitúcióra Szegeden

2018. január 9., kedd
Intézetis lányt vettek rá prostitúcióra Szegeden

Ki is csempészték a nevelőotthonból.

Egy 16 éves lányt szemelt ki egy szegedi férfi, és a barátnője arra, hogy prostit csináljanak belőle - tudtuk meg a Csongrád Megyei Főügyészségtől. Megismerkedtek a lánnyal, majd rávették, hogy pénzért szexeljen másokkal. Sőt, meg is szöktették a nevelőotthonból. Először Hódmezővásárhelyen, majd Szegden is béreltek neki lakást, a fiatal lányt pedig a neten hirdették meg.Két hónapig dolgoztatták a tinédzsert, a nő a kuncsaftokkal beszélte le a helyet és az időt, a férfi pedig a szállításról gondoskodott.

Úgy tudjuk, végül a szomszédok buktatták le a "bordélyt", mert feltűnt nekik, hogy túl sok férfi járkál a fiatal lányhoz.

- A járási ügyészség a vádlottakat tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, valamint prostitúciót folytató személlyel való kitartással elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével vádolja - közölte az Ügyészség.

(Borítóképünk illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.