Intézetis lányt vettek rá prostitúcióra Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ki is csempészték a nevelőotthonból.  

Egy 16 éves lányt szemelt ki egy szegedi férfi, és  a barátnője arra, hogy prostit csináljanak belőle – tudtuk meg a Csongrád Megyei Főügyészségtől. Megismerkedtek a lánnyal, majd rávették, hogy pénzért szexeljen másokkal. Sőt, meg is szöktették a nevelőotthonból.

Először Hódmezővásárhelyen, majd Szegden is béreltek neki lakást, a fiatal lányt pedig a neten hirdették meg. Két hónapig dolgoztatták a tinédzsert, a nő a kuncsaftokkal beszélte le a helyet és az időt, a férfi pedig a szállításról gondoskodott.

Úgy tudjuk, végül a szomszédok buktatták le a “bordélyt”, mert feltűnt nekik, hogy túl sok férfi járkál a fiatal lányhoz.

– A járási ügyészség a vádlottakat tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett kerítés bűntettével, valamint prostitúciót folytató személlyel való kitartással elkövetett gyermekprostitúció kihasználásának bűntettével vádolja – közölte az Ügyészség.

(Borítóképünk illusztráció!)

Előző sztori

Lovasi este az IH-ban tolja a rockot

Következő sztori

Hatalmas fap.nát vágtak a vicces kedvű önkormányzati favágók az egyik játszótéri fába