Szórakozás

Mintegy 100 kilogramm csokoládét gyűjtött a kormányhivatal

Mintegy 100 kilogramm csokoládét gyűjtött a kormányhivatal

2017. december 15., péntek
Mintegy 100 kilogramm csokoládét gyűjtött a kormányhivatal

Még november végén hirdette meg a Karitáció Alapítvány az adventi csokigyűjtő akcióját azzal a szándékkal, hogy bohócdoktorai tevékenységét segítse.

Több szervezettel közösen megálmodott céljuk, hogy mintegy 1000 gyermek ünnepét tegyék boldogabbá a december 15-ig meghirdetett akcióval. Ehhez járul hozzá holnap a Csongrád Megyei Kormányhivatal 93 kilogramm édességgel.

A hivatal minden szervezeti egysége csatlakozott a felhíváshoz. Heteken át gyűjtötték a szegedi, Rákóczi téri épület portáján a csokoládét.

A figyelemfelhívó „gyűjtőpont” különösen eredményesen működött, mert nem csak az állami tisztviselők, hanem az ügyfelek is szép számmal adtak csokoládét.

Az elmúlt napokban összegyűjtött édességet – az ügyfelek és a hivatal közös ajándékát december 15-én, adta át az alapítvány elnökének, Wéhli Márknak dr. Juhász Tünde kormánymegbízott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.