/

Évet zárnak a kék-sárgák

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Utoljára lép pályára 2017-ben a Vásárhelyi Kosársuli csapata. A kék-sárgák szerdán a PVSK-Kronosz Kiadó együttesét fogadják 18:30-tól a Hódtói Sportcsarnokban. Vas Péterék nem túl fényes előjelekkel várják az összecsapást: több sérülés mellett az elmúlt időszak gyenge teljesítménye miatt sem lehet túl sok önbizalmuk.

Nem könnyíti meg a helyzetet az sem, hogy most következő riválisaik a tabella negyedik helyét foglalják el a B csoportfelsőházában. A pécsiek eddig ragyogóan szerepeltek az idényben, de a bajnokság erősségét jól mutatja, hogy már 6-4-es mutatóval a dobogó közelébe tudtak kerülni. A Baranya megyei város második számú férficsapatában eddig az 5 találkozón pályára lépő két tehetség Krnjajski és a korábban Vásárhelyen és Szegeden nevelkedő Demeter termelte átlagban a legtöbb pontot. Mellettük viszont még több, a Rátgéber Akadémián pallérozódó fiatalról sem feledkezhet majd meg a Kosársuli.

Ezzel szemben a hazaiaknak igencsak össze kell kapniuk magukat, hogy behúzzák szezonbeli negyedik győzelmüket. Vasárnap a Vásárhely idegenben szállt ki a Hepp-kupából, miután vereséggel indult haza Salgótarjánból, így már csak a B csoportra kell koncentrálnia az együttesnek. Utasi Gábor fiainak úgy tűnt, hogy akkor semmi sem akart összejönni, szinte alig volt jó dobásuk. Előtte a Békés és a Nyíregyháza ellen sem termett túl sok babér nekik.

A csapat azonban már többször bizonyította, hogy óriási szívvel játszva bárkire veszélyesek lehetnek otthonukban. A gárda edzője szerint most sem adják majd fel a dolgot, és mindent megtesznek azért, hogy diadallal búcsúzzanak majd az évtől.

Előző sztori

Taroltak a ninja-jelöltek

Következő sztori

Vádat emeltek a szerb kábítószercsempésszel szemben