Hírzóna

Egymilliárd forint feketepiaci értékű kábítószer bukott Röszkén

Egymilliárd forint feketepiaci értékű kábítószer bukott Röszkén

2017. december 20., szerda
Egymilliárd forint feketepiaci értékű kábítószer bukott Röszkén

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei mintegy fél tonna marihuánagyanús, valamint több mint egy kilogramm hasisgyanús anyagot találtak egy tehergépjárműben, Röszkén.

A NAV munkatársai a napokban egy albán, üresnek bejelentett kamiont ellenőriztek Röszkén. A pénzügyőrök a járművet röntgenvizsgálatra irányították. A röntgenképek elemzésekor azonnal feltűnt, hogy a ponyvás felépítmény tetejében oda nem illő sötét foltok vannak. Megkérték a sofőrt, hogy álljon félre és nyissa fel a teherautó ponyváját. A NAV munkatársainak azonnal feltűnt, hogy a pótkocsi teteje dupla, ezért azt megbontották.

A kialakított rejtekhelyről, összesen 90 csomag mintegy fél tonna marihuánagyanús növényi törmelék és több mint egy kilogramm hasisgyanús anyag került elő.

A pénzügyőrök a megközelítőleg egymilliárd forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a járművet vezető albán férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.