Közélet

Advent első vasárnapja összehozta a zsombói lakosokat

Advent első vasárnapja összehozta a zsombói lakosokat

2017. december 3., vasárnap
Advent első vasárnapja összehozta a zsombói lakosokat

Az idősebb korosztálynak kedveskedtek, majd közösségben gyújtották meg az első adventi gyertyát Zsombón.

A Csongrád megyei településen is már a karácsonyi készülődés jegyében telnek a napok, hétvégék. Vasárnap kora délután az idősebbeknek kedveztek, a helyi nagycsaládosok egyesülete szervezésében köszöntötték a település 60 év feletti lakosait. Az eseményen, majd a későbbi gyertyagyújtáson is részt vett a térség országgyűlési képviselője.

„Zsombói származásom révén különös örömmel tölt el látni azt az összefogást, amely az adventi időszakban is jellemzi a települést. Az idősebb generáció köszöntése és az első adventi gyertya meggyújtása valódi közösségi programot jelentett a helyieknek, erősítette a települési összetartozást” – mondta el hírportálunknak B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselő, aki az első adventi gyertyát Kispéter Gábor alpolgármesterrel együtt gyújtotta meg Zsombón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.