Hírzóna

A magyar bajnok kézilabdás is kifejtette véleményét

A magyar bajnok kézilabdás is kifejtette véleményét

2017. december 3., vasárnap
A magyar bajnok kézilabdás is kifejtette véleményét

A székelyudvarhelyi származású Bartók Csaba magyar és spanyol bajnok kézilabdázó aláírásával erősítette meg álláspontját: nem kér a migránsok betelepítéséből.

Aláírásgyűjtést

indított a szegedi Fidesz és a KDNP, az illegális migrációról kérdezik a helyieket. Nemcsak a standoknál lehet véleményt nyilvánítani, hanem minden egyes háztartást személyesen is felkeresnek. – Én és a családom azért jöttünk Magyarországra, hogy magyarként élve, kultúránkat ápolva élhessünk, gyermekeinket magyarként taníttassuk és nevelhessük. Úgy gondolom, az a migráció hosszú távon, amely jelenleg hazánkat és Európát fenyegeti, veszélyezteti a magyarságtudatunkat, kultúránkat és a vallásunkat is – emelte ki.

Véleménye szerint segíteni kell a bajbajutott embertársainkon, de mindezt úgy, hogy az a saját életünkre nézve ne járjon súlyos következményekkel.

Hozzátette, aki Magyarországra érkezik, az alkalmazkodjon a helyi közeghez, ismerje meg és fogadja el a hagyományainkat. Nyugat-Európában számtalan negatív példa sorakozik előttünk, ezáltal a nyugati világ valódi arca kezd átalakulni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.