A Békák és a Delfinek is úsztak a főpróbán

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nagyobbak 100 méter vegyest úsztak, a kisebbek pedig 50 méter mellen tették magukat próbára.

A Hód Úszó SE házi versenyén a Béka és Delfin csoport mérette meg magát Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A „békáknak” ez volt az első versenyük, mely főpróbája volt a hétvégén rendezendő cikluszáró megmérettetésnek, ahol a legkisebbek bemutató úszást prezentálnak, az ügyesebbek pedig rajtkőhöz is állnak.

A versenyen a nagyobbak 100 méter vegyest úsztak, a kisebbek pedig 50 méter mellen tették magukat próbára. – A legfontosabb a gyerekek sikerélményhez juttatása, a versenyhelyzetek gyakorlása, és csapategység az összetartása volt – mondta Bajusz Andi, a csapatok edzője.

Aranyérmesek: Rabie Ádám, Juhász Ádám, Csuka Noel Dávid, Kozma Jázmin, Fenyvesi Lotti, Bánfi Laura, Szabó Nóra, Hamvas Réka, Kis Boróka, Kovács Anna, Kovács Janka

Ezüstérmesek: Szabó Marcell, Jakab Dániel, Galli Dávid, Antal Zsófia, Bánfi Brenda, Huszár Eszter, Balázs Gergő, Erdei András, Nagy Olivér, Csikós Ádám, Ludescher Lorina, Hamvas Rebeka, Katona Hanna

Bronzérmesek: Dezső Ádám, Jónás Zétény, Papp Lőrinc, Tóbiás Endre

Előző sztori

Hatvan kiló Marcsit találtak Röszkén

Következő sztori

Szegedi lehet az év női sportolója