Vízilabda: súlyos szegedi vereség az Acélvárosban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tudta megállítani a Miskolcot a ContiTech Szeged, amely 9 kapott gól után talált be először.

Az európai kupaszereplő Miskolc otthonában nem várt könnyű este a ContiTech Szegedre, a hazaiak pedig nem is fogták vissza magukat: egy pazar, 7-0-s negyeddel nyitották a meccset, így hamar eldöntötték a találkozót. A Tisza-partiak 9-0 után, a második negyed végén találtak be először, majd egy negyeddel később, a harmadik nyolc perc utolsó szakaszában találta be csupán a Szeged, ám ekkor már tízzel vezetett a Miskolc. Az esélyesebb hazai gárda érvényesítette a papírformát, és végül kiütötte a ContiTechet, amelynek nem ezt a meccset kell megnyernie ahhoz, hogy bent maradjon.

A szegediekre legközelebb az idény első hazai mérkőzése vár, hiszen elkészültek a sportuszoda felújításával, így november 29-én már hazai környezetben fogadhatja a Tatabányát Varga Péter együttese.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 7. forduló

PannErgy-Miskolci Vízilabda Club – ContiTech Szeged 18-2 (7-0, 2-1, 4-1, 5-0)
Miskolc, Kemény Dénes uszoda. Vezette: Vogel Gábor, Bene Péter.
Miskolc: Kósik – Nagy Á. 1, Berta 3, Bowen 1, Vadovics 2, Misic 4, Milicic 2. Csere: Dőry, Hornyák 1, Sánta, Jakab 1, Halek 3, Lukács. Vezetőedző: Sike József.
Szeged: Molnár D. – Baróthy, Zsigri 1, Sikter, Mickic 1, Korbán, Szilvasán P. Csere: Laposa (kapus), Berki, Szilvasán B., Irmes, Rácz-Fodor, Fodor, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.
Emberelőny: 10/6 ill. 7/0.
Ötméteres: 1/0 ill. -.

Előző sztori

Kárpátalján mutattak példát a szegedi orvostanhallgatók

Következő sztori

A birkapörkölt nem, de a szegedi halászlé kifog a miniszteren