Sport

Vízilabda: súlyos szegedi vereség az Acélvárosban

Vízilabda: súlyos szegedi vereség az Acélvárosban

2017. november 18., szombat
Vízilabda: súlyos szegedi vereség az Acélvárosban

Nem tudta megállítani a Miskolcot a ContiTech Szeged, amely 9 kapott gól után talált be először.

Az európai kupaszereplő Miskolc otthonában nem várt könnyű este a ContiTech Szegedre, a hazaiak pedig nem is fogták vissza magukat: egy pazar, 7-0-s negyeddel nyitották a meccset, így hamar eldöntötték a találkozót. A Tisza-partiak 9-0 után, a második negyed végén találtak be először, majd egy negyeddel később, a harmadik nyolc perc utolsó szakaszában találta be csupán a Szeged, ám ekkor már tízzel vezetett a Miskolc. Az esélyesebb hazai gárda érvényesítette a papírformát, és végül kiütötte a ContiTechet, amelynek nem ezt a meccset kell megnyernie ahhoz, hogy bent maradjon. A szegediekre legközelebb az idény első hazai mérkőzése vár, hiszen elkészültek a sportuszoda felújításával, így november 29-én már hazai környezetben fogadhatja a Tatabányát Varga Péter együttese.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 7. forduló

PannErgy-Miskolci Vízilabda Club - ContiTech Szeged 18-2 (7-0, 2-1, 4-1, 5-0)

Miskolc, Kemény Dénes uszoda. Vezette: Vogel Gábor, Bene Péter.

Miskolc:

Kósik - Nagy Á. 1, Berta 3, Bowen 1, Vadovics 2, Misic 4, Milicic 2. Csere: Dőry, Hornyák 1, Sánta, Jakab 1, Halek 3, Lukács. Vezetőedző: Sike József.

Szeged:

Molnár D. - Baróthy, Zsigri 1, Sikter, Mickic 1, Korbán, Szilvasán P. Csere: Laposa (kapus), Berki, Szilvasán B., Irmes, Rácz-Fodor, Fodor, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.

Emberelőny:

10/6 ill. 7/0.

Ötméteres:

1/0 ill. -.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.