Közélet

Ők borították Szegedet karácsonyi fényárba

Ők borították Szegedet karácsonyi fényárba

2017. november 25., szombat
Ők borították Szegedet karácsonyi fényárba

Miközben gyönyörködünk a város pazar díszkivilágításában, ne feledjünk köszönetet mondani azoknak, akik ezt minden évben lehetővé teszik számunkra.

Öt héten keresztül épült-szépült a szegedi csodaszarvas és a mindig fantasztikus díszkivilágítás, hogy végül idén is elkápráztassa a város lakóit. Takács Gábor, Kovács Árpád, Gyóllai Tibor és Nagy Mihály a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai éjt nappallá téve szerelték a fényszarvast és a város ünnepi fényeit. Kovács Árpád József, a kivilágítás elhelyezésének egyik felelőse elmondta, komoly, de szép feladat volt, hogy ismét fényárba borítsák Szegedet. - Este nyolctól, hajnali négyig-ötig dolgoztunk, de előfordult olyan, hogy napközben is folytak a munkálatok - ezt Nagy Mihály, egy másik szerelő mesélte nekünk, aki azt is elmondta, hogy a Tisza Lajos körutat idén új díszek ékesítik. Csak a Tisza Lajos körúton 16 kilométernyi kábelre volt szükség a fények felszereléséhez - tette hozzá Gyulai Tibor. Hogy mit szóltak a szegediek az ünnepi fényekhez, az kiderül videónkból!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.