Ők borították Szegedet karácsonyi fényárba

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Miközben gyönyörködünk a város pazar díszkivilágításában, ne feledjünk köszönetet mondani azoknak, akik ezt minden évben lehetővé teszik számunkra.

Öt héten keresztül épült-szépült a szegedi csodaszarvas és a mindig fantasztikus díszkivilágítás, hogy végül idén is elkápráztassa a város lakóit. Takács Gábor, Kovács Árpád, Gyóllai Tibor és Nagy Mihály a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai éjt nappallá téve szerelték a fényszarvast és a város ünnepi fényeit.

Kovács Árpád József, a kivilágítás elhelyezésének egyik felelőse elmondta, komoly, de szép feladat volt, hogy ismét fényárba borítsák Szegedet.

– Este nyolctól, hajnali négyig-ötig dolgoztunk, de előfordult olyan, hogy napközben is folytak a munkálatok – ezt Nagy Mihály, egy másik szerelő mesélte nekünk, aki azt is elmondta, hogy a Tisza Lajos körutat idén új díszek ékesítik. Csak a Tisza Lajos körúton 16 kilométernyi kábelre volt szükség a fények felszereléséhez – tette hozzá Gyulai Tibor.

Hogy mit szóltak a szegediek az ünnepi fényekhez, az kiderül videónkból!

Előző sztori

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely és Szikáncs között

Következő sztori

Kézilabda: megint bombaigazolásra készül a Pick