Nagyot kaszálhatunk, ha a válogatott leég Luxemburgban

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Csak aprópénzt ér a magyar siker az esti, Luxemburg elleni meccs kapcsán, ha azonban válogatottunk ellen fogadunk, több mint 4-szeres pénzt kaszálhatunk, ha a Szélesi-csapat leég. Megnéztük, milyenek az esélyeink a fogadóirodák szerint a világranglista 93. helyezettje ellen.

Mielőtt lezárulna a 2017-es, eseményekben igen dús év a magyar labdarúgó-válogatott számára, még két barátságos mérkőzés vár a csapatra, előbb ma este Luxemburgban, még a megbíztott kapitány, Szélesi Zoltán vezetésével lépnek pályára Dzsudzsák Balázsék. Bár fogadási szempontból nem a legkiszámíthatóbban a barátságos válogatott mérkőzések (ezt igyekeznek kiváltani a jövőre startoló Nemzetek Ligája sorozattal), az oddsok tekintetében is látszik, hogy a világranglista 93. helyezettje fogadja az 56.-at, azaz Luxemburghoz látogatnak a mieink.

A Tippmixnél a magyarok sikerét 1,63-as oddsal adják, ugyanakkor az, hogy legalább két góllal nyerünk, már egy igazán csábító, 2,55-ös oddsal megy – bátraknak ajánlhatjuk utóbbit, bár egy ilyen, várhatóan főképp a kísérletezésről szóló meccsen gyakorlatilag bármi megtörténhet. Luxemburg egyébként nem veszítetette legutóbbi három hazai mérkőzését, Albániát barátságos mérkőzésen (2-1), Fehéroroszországot világbajnoki selejtezőn (1-0) győzte le, míg Bulgáriával 1-1-et játszott, miközben volt egy bravúros döntetlenje Franciaországban – igaz, utóbbi mérkőzés után nyolcgólos vereséget könyvelhetett el Svédországban.

Ha nem csak bosszankodni akarunk azon, hogy esetleg kikapunk ma, azt Luxemburg győzelmének 4,25-ös oddsa jelentheti, (nemzetközi irodák majdnem 6-os oddsot is kínálnak) de a 2,05-ös hazai kétesély sem “hangzik rosszul” – az igazán kárörvendők pedig a legalább kétgólos vereségünkön mintegy tizenkétszeres pénzt kereshetnek.

Bár a góllövéssel akadtak problémáink, mégis viszonylag fixen veszi a Szerencsejáték Zrt., hogy betalálunk ma, ugyanis ez csupán 1,15-ös oddsot jelent, ugyanakkor az sem reménytelen, hogy kapunk legalább egy gólt a 90 perc alatt, ez körülbelül akkora eséllyel adják, mint hogy nyerünk (1.65). Éppen ez okból kifolyólag nem lehet rossz tipp az, hogy mindkét csapat szerez gólt (1,9), de ha abból indulunk ki, hogy Luxemburgtól az elmúlt négy mérkőzésen csak egyszer kaptunk gólt (2003 áprilisában, egy 5-1-s győzelem alkalmával), és mindig nyertünk, akkor a kapott gól nélküli meccs (sima duplás odds), vagy a nullára hozott győzelmünk (2,4) sem lehet rossz opció.

Előző sztori

Pecabirodalom épülhet állami támogatással Szegeden

Következő sztori

Itt a világvége, jön a sós Pepsi Cola