Legyél Te a kisoroszlán névadója – ameddig még itt van

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha elég kreatív vagy, az ötleted alapján nevezhetik el a fehér oroszlán bébit a Szegedi Vadasparkban.

Ismét névadó pályázatot hirdet a vadaspark, ahol már várják a fantáziadús, de egyben jól is hangzó javaslatokat. Bármennyire is elmennél ebbe az irányba, de nem cuki név kell, mivel a kölyök egyszer felnőtt nő lesz. Hosszú, nehezen kiejthető ötletek sem nyerők, hiszen ezen a néven kell majd sokszor szólítaniuk őt a gondozóiknak. Induljon hát a fejtörés, nevezd el Te a vadaspark első oroszlánját!

Ha eszedbe jut valami, akkor a következő e-mail címre lehet küldeni (Facebook és telefon kizárva): info@zoo.szeged.hu, a következő hét végéig, vagyis november 19-ig. A nyertes beküldőt állatkertes ajándékcsomaggal jutalmazzák.

A SZEGEDma a hét elején látogatta meg a kis ragadozó bébit, fotók és videó ITT! Aki már nem sokáig marad a városban, elviszik ugyanis más állatkertbe.

Elviszik Szegedről a szopizó fehér oroszlánt + VIDEÓ

Anyukája tíz nap után megunta a szoptatást, de azért szépen fejlődik a két és fél héttel ezelőtt született fehér oroszlán kislány a Szegedi Vadasparkban. Ebéd közben látogattuk meg a kis jövevényt, akit gondozói nagy szakértelemmel etettek meg.

Előző sztori

Tovább csordogált a Szeviép-per, kitűzték a következő tárgyalás időpontját

Következő sztori

Hova tovább? Pályaválasztásban segítenek Szegeden