Korrupciós gépezetet működtettek a szocialisták, a szálak Szegedre is elvezetnek a Fidesz szerint

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több milliárdos szocialista mutyi-hálózatról tartott sajtótájékoztatót szerdán Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője. Szolnok, Szeged és Budapest is érintett a milliárdos hálózatban – állítja Budai.

3 milliárdnak veszett nyoma a szoci bűnszervezetben

Budai Gyula, a kormánypárt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján példaként hozta a Czeglédy-ügyet, megjegyezve: “a Czeglédy Csaba szombathelyi önkormányzati képviselő által irányított bűnszervezet” több mint 3 milliárd forintot tüntetett el.

Jelentős a károsult diákok száma, és nyilvánosságra került, hogy idős munkavállalókat is megkárosítottak

– közölte, kijelentve: a szálak az MSZP-hez és a DK-hoz vezetnek, és alaposan feltételezhető, hogy az eltűnt pénz jelentős része e két párt kasszájába vándorolt.

A fideszes képviselő szerint a Czeglédy-ügy Gyurcsány Ferenc DK-elnök és a baloldal korrupciós ügye, Czeglédy Csabának pedig semmi más feladata nem volt, mint hogy kampánypénzt állítson elő Gyurcsány Ferencnek és a szocialistáknak.

11 milliárdnak veszett nyoma Szegeden

Beszélt a Szeviép-ügyről is, úgy fogalmazva: ebben a szintén “a szocialistákhoz vezető korrupciós ügyben” több mint 11 milliárd forint kár keletkezett, több száz vállalkozót tettek tönkre azzal, hogy a mai napig nem fizették ki őket.

Az ügyben a szálak két MSZP-s politikushoz – Botka Lászlóhoz és Ujhelyi Istvánhoz – vezetnek

– mondta Budai Gyula. A 2010-es választás előtt milliós nagyságrendben talicskázták ki a pénzt a Szeviépből és juttatták valószínűleg az MSZP pártkasszájaba – tette hozzá.

Kimetrózták a milliárdokat

A politikus kitért a 4-es metró beruházására is, amelyről azt mondta:

a projekt összegének egyharmadát elcsalták,

az ügy mögött is megtalálható Gyurcsány Ferenc, a szocialista párt és a volt SZDSZ-es vezetés. (MTI)

Előző sztori

Egy édesanya is lehet fitt – Egyre többen változtatnak életmódjukon

Következő sztori

A világ összes országához szólna a szegedi zenekar

Legutóbbi hasonló cikkek