Közélet

"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek"

"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek"

2017. november 10., péntek
"Kell egy kis áramszünet, időnként mindenkinek"

- Hofi Gézára hallgatnak Mórahalmon, szerdán a kormányablakban nem lesz ügyintézés. Aggodalomra nincs oka azoknak sem, akik halaszthatatlan teendőkkel jönnek aznap. Részletek itt!

"A Csongrád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatala Földhivatali- és Kormányablak Osztályán november 15-én, szerdán az ügyfélfogadás áramszünet miatt szünetel. Tájékoztatjuk az ügyfeleket, hogy földhivatali ügyekben ezen a napon személyes ügyintézésre Szegeden, a CSMKH Szegedi Járási Hivatal Földhivatali Osztályán, a Kálvária sugárút 41-43. szám alatt (ügyfélfogadás: 8:00-16:00) van lehetőség. A Kormányablak ügyfélfogadása a mobil kormányablakbuszban 8-16 óráig a Mórahalmi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya épülete előtt történik (6782 Mórahalom, István király út 1/A.) . Az időpontra érkező honosítottakat a Városházán, a földszint 006. sz. alatt fogadjuk (6782 Mórahalom, Szentháromság tér 1)" - írta a Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.