Közélet

December kilencedikén megkoronázzák a legszebb szegedi lányt!

December kilencedikén megkoronázzák a legszebb szegedi lányt!

2017. november 27., hétfő
December kilencedikén megkoronázzák a legszebb szegedi lányt!

Eltelt egy év, ismét szépségversenytől lesz hangos városunk, Palvin Barbi sajnos nem ér ide, de Kulcsár Edina itt lesz a zsűriben.

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok. A műsorban a Dolce Dance Franchise Tánciskola Hálózat és Pálinkó Lujza Tánciskolájának produkcióit, a MY77 és Kathia Dobo divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2017-es jubileumi 10. Szeged Szépe címet, és kiderül, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

Sztárvendégek a zsűriben

Ott ül majd a döntnökök között Árpa Attila színész, producer, forgatókönyvíró, Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 szépségkirálynője, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója. Szeged Szépéről dönt majd Pálinkó Lujza versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben. Valamint a tévéhíradók állandó szereplője Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója.

A mellrák elleni harcot tűzték zászlójukra

- Az idei jubileumi 10. Szeged Szépe gálán a mellrák elleni harc fontosságára hívjuk fel a figyelmet, de egy hatalmas zenés táncos divat show-val is készülünk. Egyedüli szívfájdalmunk az, hogy Palvin Barbara Magyarország legsikeresebb modellje külföldi elfoglaltsága miatt nem tud eljönni rendezvényünkre, de ettől függetlenül a városban egyedül álló színvonalú versenyre számíthatnak az érdeklődők - mondta Gera Gábor főszervező.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.