December kilencedikén megkoronázzák a legszebb szegedi lányt!

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Eltelt egy év, ismét szépségversenytől lesz hangos városunk, Palvin Barbi sajnos nem ér ide, de Kulcsár Edina itt lesz a zsűriben.

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok. A műsorban a Dolce Dance Franchise Tánciskola Hálózat és Pálinkó Lujza Tánciskolájának produkcióit, a MY77 és Kathia Dobo divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2017-es jubileumi 10. Szeged Szépe címet, és kiderül, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

Sztárvendégek a zsűriben

Ott ül majd a döntnökök között Árpa Attila színész, producer, forgatókönyvíró,
Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 szépségkirálynője, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója. Szeged Szépéről dönt majd Pálinkó Lujza versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben.
Valamint a tévéhíradók állandó szereplője Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója.

A mellrák elleni harcot tűzték zászlójukra

– Az idei jubileumi 10. Szeged Szépe gálán a mellrák elleni harc fontosságára hívjuk fel a figyelmet, de egy hatalmas zenés táncos divat show-val is készülünk. Egyedüli szívfájdalmunk az, hogy Palvin Barbara Magyarország legsikeresebb modellje külföldi elfoglaltsága miatt nem tud eljönni rendezvényünkre, de ettől függetlenül a városban egyedül álló színvonalú versenyre számíthatnak az érdeklődők – mondta Gera Gábor főszervező.

Előző sztori

Szeretünk szurkolni, de leginkább a tévé előtt

Következő sztori

Nyolc és félévre ítéltek egy német kábítószercsempészt Szegeden