Sport

Vízilabda: súlyos szegedi vereség a Honvéd ellen

Vízilabda: súlyos szegedi vereség a Honvéd ellen

2017. október 11., szerda
Vízilabda: súlyos szegedi vereség a Honvéd ellen

Bár az első negyedben még tartotta a lépést a Honvéddal, végül nagy zakóba szaladt bele a ContiTech Szeged.

Nem indult rosszul a Szeged számára a fővárosi találkozó, hiszen mintegy öt percet kellett várni az első gólra, amelyet Irmes Márton szerzett emberelőnyből: a következő támadásból azonban az előző szezonban még szegedi színekben játszó Manhercz Ádám szintén fórból egalizált. A második játékrészben azonban alig egy perc alatt háromszor is betalált a Honvéd, így Mickic emberelőnyből szerzett találta már csak szépségtapasz volt 5-2-nél. Nyolc hazai gól következett, a Szeged csak az utolsó negyed felénél, ismét emberelőnyből tudott eredményes lenni, ám ekkorra már eldőlt a találkozó - végül tízgólos, 15-5-s vereséget szenvedett a Tisza-parti együttes a Honvéd vendégeként. A szegediek legközelebb tíz nap múlva a megyei derbit játszanak, október 21-én a Szentes vendégei lesznek Varga Péter tanítványai.

Férfi vízilabda OB I, alapszakasz, B csoport, 3. forduló

Racionet Honvéd - ContiTech Szeged 15-5 (1-1, 5-1, 4-0, 5-3)

Budapest, Kőér utca. Vezette: Marjay Zsolt, Bene Péter.

Honvéd:

Decker A. - Gyárfás 2, Balakirev 1, Szivós 2, Simon R. 2, Illés, Manhercz Á. 3. Csere: Duvnjak (kapus), Kiss B., Vad L. 1, Tóth P. 3, Irmes P. 1, Borsós. Vezetőedző: Vad Lajos.

Szeged:

Leposa - Baróthy, Berki, Szilvasán B. 1, Irmes M. 2, Korbán, Fodor. Csere: Zsigri, Sikter, Mickic 1, Szilvasán P. 1, Mekkel, Farkas K. Vezetőedző: Varga Péter.

Emberelőny:

7/5 ill. 8/4.

Ötméteres:

1/0 ill. 2/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.