Sport

Vízilabda: győztes rajt a szegedi csajoktól + FOTÓK

Vízilabda: győztes rajt a szegedi csajoktól + FOTÓK

2017. október 14., szombat
Vízilabda: győztes rajt a szegedi csajoktól + FOTÓK

Megnyerte szezonbeli első mérkőzését a szegedi női vízilabda-csapat.

A Tatabánya ellen rajtolt a Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash számára a 2017-18-as idény: nem a legjobban kezdődött a meccs a szegediek számára, hiszen az első emberelőnyét rögtön gólra is váltotta a Tatabánya - mint később kiderült, ez volt az egyetlen fór, amiből eredményesek voltak a vendégek. Gyorsan jött az egyenlítés az új centertől, Nikki Marie Bell a következő támadás végén egalizált. Ezt a gólt négy másik szegedi követte, így Szellák Csenge a harmadik negyed elején csak 5-2-re tudta módosítani az állást. Ennél szorosabbra nem alakult már a meccs a hátralévő időszakban: ha kicsit nehézkes kezdés után is, de sima győzelmet aratott a Szeged, így sikerrel zárta az első forduló küzdelmeit. Szerdán már egy komolyabb ellenfél érkezik a SZUE-ba, hiszen 18.30-tól az Eger lesz Molnár Péter együttesének második ellenfele.

Női vízilabda OB I, 1. forduló

Szegedi Tudományegyetem Taylor&Nash - Tatabánya 10-5 (1-1, 2-0, 4-2, 3-2)

Szeged, SZUE. Vezette: Birri Gabriella, Bene Péter.

Szeged:

Hosking - Mihály 1, Lengyel A. 1, Kádár 2, Rácz, Bell 3, Lengyel D. 1. Csere: Árkosy 1, Tóth V., Botka, Pengő 1, Tóth P. Vezetőedző: Molnár Péter.

Tatabánya:

Zirigné Sós - Szellák 1, Bicskei 1, Tátra, Ritz 2, Ádám 1, Keresztes. Csere: Zanleitner, Jenei. Vezetőedző: Zanleitner Krisztián.

Emberelőny:

5/2 ill. 5/1.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.