Tuzson: megkezdődött a Soros-terv végrehajtása

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megkezdődött a migránsok Európába telepítését célzó Soros-terv végrehajtása – erről Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszélt csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár szerint a tervet ellenző országoknak még van lehetőségük megállítani a folyamatot, de ez egy komoly harc lesz. Hozzátette, ezt a harcot nem lehet megvívni anélkül, hogy a kormány ne tudja maga mellett az embereket, hiszen csak együttesen lehet megakadályozni a Soros-tervet.

“Egyszerűen a védelemre kell koncentrálni és el kell felejteni a kötelező betelepítéseket” – hangsúlyozta, hozzátéve: engedni kell, hogy a tagállamok megvédjék a saját határaikat.

Tuzson Bence a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, egyre többen küldik vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet. Szerinte az azon lévő kérdések meghatározóak, mert a Soros-terv nagyon veszélyes az országra. A Soros-terv pontjai akár “tíz, húsz, száz” évre is megváltoztathatják Magyarországot, az ország kultúráját.

Előző sztori

Kin gázol át legközelebb Botka?

Következő sztori

Röszkén és Bordányban várják a véradókat