Tuzson: harc lesz Brüsszellel a “Soros-terv” lesöpréséért

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Harc lesz Brüsszellel, a hosszú távú küzdelem célja, hogy a “Soros-tervet le lehessen most már söpörni az asztalról” – jelentette ki a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Tuzson Bence hangsúlyozta: remélik, hogy a nemzeti konzultációnak erős üzenete lesz Brüsszel felé. A kormány politikája akkor tud sikeres lenni, ha azt a magyarok véleményére alapozzák – jegyezte meg.

Az államtitkár szerint a rossz brüsszeli vezetés más irányba viszi az európai eszmét, mint ahogy azt az alapítók elképzelték. Nemzetekre épülő közösség helyett egy milliárdos tervét akarják végrehajtani – közölte. Azt mondta, Brüsszel a nemzetek megváltoztatására törekszik, ami biztonsági kockázatot jelent.

A kormány az Európai Unió eszméjével egyetért, ez gazdasági érdek is. Magyarország a schengeni határok őrzésével egész Európát védi – hangsúlyozta Tuzson Bence.

Előző sztori

Labdarúgás: pontot lopna a listavezetőtől a Szeged-Grosics

Következő sztori

Folytatódik a baloldali miniszterelnök-jelölti casting