Tuzson: Brüsszel meg akarja valósítani a Soros-tervet

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Meg akarja valósítani a Soros-tervet Brüsszel – mondta Tuzson Bence, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az államtitkár szerint ez azt jelenti, hogy be akarnak engedni egymillió embert az unióba, lebontanák az európai határokat, és megváltoztatnák a büntetőjogi szabályokat, hogy enyhébb megítélés alá essenek azok a bűncselekmények, amelyeket migránsok követnek el.

Az intézkedések végső célja, hogy Európa megváltozzon, “oldódjanak fel” a nemzetállamok, helyettük egy “európai massza” legyen – tette hozzá.

Ahhoz, hogy ez ellen fel lehessen lépni egyfajta erőre van szükség – vélte az államtitkár, hozzátéve, a nemzeti konzultációnak ez az egyik célja.

“Mi mindig azon az állásponton voltunk, hogy akkor lehet jól kormányozni és akkor lehet jól képviselni bármilyen érdeket, ha amögött ott van a magyar emberek akarata is” – hangsúlyozta.

Előző sztori

Újabb 5 ezer mesekönyv érkezik a gyermekkórházakba

Következő sztori

Egy idős asszony lakásához riasztották a tűzoltókat