Közélet

Tisztítják az Algyő és Szeged közötti ivóvízvezetéket

Tisztítják az Algyő és Szeged közötti ivóvízvezetéket

2017. október 24., kedd
Tisztítják az Algyő és Szeged közötti ivóvízvezetéket

A Szegedi Vízmű Zrt. hibajavítást követően az Algyőt és Szegedet összekötő nagy átmérőjű ivóvízvezeték öblítését végzi október 25-26-án éjszaka, várhatóan 22 és 6 óra között.

Az éjszakai mosatási, öblítési munkálatok Algyőt, valamint Szeged északi részét érintik majd. A hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenésre, vízhiányra is lehet számítani, valamint a víz elszíneződhet, zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban javasolják, hogy a megjelölt napon a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet. A Szegedi Vízmű Zrt. arra kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.