/

Szent Mihály-nap: az üllésiek családias, bensőséges ünnepe + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mi kell egy jó hangulatú estéhez? Tábortűz, szalonnasütés, halk zene és találkozás a barátokkal – ez az üllési recept, ami minden évben hatalmas sikert arat.

Minden évben megtartják a Szent Mihály-napot Üllésen. A Vásártéren ilyenkor összegyűlik a nagyközség apraja-nagyja, hogy közösségépítés és a régi hagyományok ápolása céljából eltöltsenek egymás társaságában egy kellemes estét.

Nagy Attila Gyula portálunknak elmondta, a rendezvényre minden alkalommal több százan látogatnak el. „Nekem ez az egyik kedvenc helyi ünnepem. Ugyan nem akkora volumenű, mintha egy nagykoncerten szórakoznánk, azonban ez a helyi emberek családias, bensőséges hangulatú eseménye. Felemelő érzés, amikor körbeüljük a tábortüzet, valamint halk zene és beszélgetés kíséretében szalonnát sütünk” – tette hozzá a település polgármestere.

A programon többek között a rovásírással is megismerkedhettek az érdeklődők, akik számára kutyaügyességi parádét, tüzes körtáncot és ostorpattogtatást is tartottak. A Szent Mihály-nap ez alkalommal is jó hangulatban telt, az üllésiek kellemes órákkal búcsúztak el szeptember utolsó estjétől.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Kilenc tagországot tiltott el a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség dopping miatt

Következő sztori

Meglepetéstortával ünnepelték Algyő születésnapját + FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek