Közélet

Óriásplakátkampányt indított a DK két EP-képviselője

Óriásplakátkampányt indított a DK két EP-képviselője

2017. október 1., vasárnap
Óriásplakátkampányt indított a DK két EP-képviselője

Egy hónapos óriásplakátkampányt indított "az európai Magyarországért" a Demokratikus Koalíció (DK) két európai parlamenti (EP) képviselője - jelentette be egyikük, Molnár Csaba vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Niedermüller Péterrel

közös akciójukról elmondta, országszerte közel félezer helyen jelenik meg hirdetésük, és a mintegy 17,5 millió forintos költséget az EP szociáldemokrata frakciójának - kettejük alkotta - DK-delegációja állja képviselői költségkeretéből. Az ellenzéki politikus szerint a következő időszak nagy politikai döntése, hogy "Magyarország Orbánt vagy Európát választja", azaz megtartja vagy megszünteti az uniós tagságot, miközben "nagyon világosan látszik, hogy a Fidesz politikusai az Európai Unióból való kilépés mellett vannak".

Molnár Csaba

szerint Magyarország számára az uniós tagság jelenti a jövőt. Aki "Orbánt választja", az elfogadja a kivándorlást, "inkább azt szeretné, ha focira és stadionokra költenénk" és a fideszes politikusok "luxuséletmódjára" - vélte, és hozzátette: az Európára voksolók ezzel szemben oktatásra és egészségügyre költenének, a dolgozókat idehaza tartó európai bérek, valamint az uniós színvonalú nyugdíj mellett vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.