/

Óriás tökfej-lufit fújnak a kicsik a Tökmagbulin

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Együttműködéssel a gyermekekért Alapítvány immár hagyományteremtő jelleggel, különleges programmal segít a szegedi ovisoknak, bölcsiseknek és a régió rászoruló gyerekekeinek.

Az alapítvány arra kéri a segíteni vágyókat, hogy ha tehetik, vigyenek magukkal egy kevésbé használt gyermekjátékot, plüsst, mesekönyvet október 29-én, vasárnap a Napfény Parkba, amit Szeged Óriás Játékgyűjtő dobozába dobnak be.

Ezen túl ingyenes programokkal, tánccal, mulatsággal, mesés-zenés előadással, gyermek koncerttel, fergeteges Tökmag bulival és egy fantasztikus rekordkísérlettel várják a gyerekeket.

10 órától elkészíthetik a kicsik Szeged legnagyobb Halloween tökfejét lufiból, Csatai Gergő lufi-szobrász segítségével. Az óriás mosolygós tökfej több mint 2 méteres lesz!

Az összegyűlt játékokat a helyi bölcsődékbe, óvodákba és a védőnői hálózathoz juttatják el. Október elején a Petresi utcai oviban több mint 600 játékot vitt az alapítvány, a gyermekek nagy örömére.

Előző sztori

Száz macska ivartalanítása fejeződött be Hódmezővásárhelyen

Következő sztori

Tisztítják az Algyő és Szeged közötti ivóvízvezetéket