Női kézilabda: rettenetesen megszórta az Újkígyóst az Algyő

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három híján ötven gólig jutott az Újkígyós otthonában az FKSE felnőtt csapata. Az ifik az erősen megkérdőjelezhető bírói ténykedésnek köszönhetően csak ikszeltek.

Nem fogja szívébe zárni az algyői kézilabda a Major Gábor-Szűcs Dániel játékvezetői párost, ugyanis nagy szerepet játszottak abban az említett urak, hogy a megérdemelt négy pont helyett “csupán” hárommal távozzanak az FKSE lányai Újkígyósról. A rendkívül tartalékos összeállításban felálló ifik erősen lejtő hazai pályával találkoztak. Amikor sikerült ellépni a hazaiaktól (a 24. percben 9-15-öt mutatott az eredményjelző) jött a sípmesterek “ámokfutása”. A büntetők aránytalansága sok mindent elárul a mérkőzésről, így hiába vezetett szinte végig az FKSE, meg kellett elégednie az egy ponttal. A felnőttek meccsét is a fentebb említett két spori fújta, s ezúttal is következetesen próbáltak segíteni a hazaiaknak, de akkora volt a két csapat közötti különbség ezen az estén, hogy csupán tizenkét percig volt partiban az újonc (5-5). A lányok szép győzelemmel köszöntötték a szombaton 49 éves trénerüket, Arany Zoltánt.

Női kézilabda NB II Dél-kelet csoport, 3. forduló

Feföldi István SE-FKSE-Algyő 27-47 (14-21)
Újkígyós, vezette: Major, Szűcs.
FKSE-Algyő: Aradi – Fejes 1, Dávid Zs. 2, Velky 2, KOZMA 2, DRAXLER 11/1, ARACSI 11. Csere: Almási (kapus) VÉR 8, REIGL 4, Szűcs 3, Molnár 1/1, Gercsó 2, Faragó. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítás: 8 perc ill. 12 perc.
Hétméteres: 8/6 ill. 2/2.

Arany Zoltán: “Szétfutottuk a hazaiakat és helyenként jól is kézilabdáztunk. Gratulálok minden játékosomnak, így kell hozzáállni az idegenbeli meccsekhez.”

Az ifik mérkőzésén

Feföldi István SE-FKSE-Algyő 37-37 (17-19)
Újkígyós, vezette: Major, Szűcs.
FKSE-Algyő: Koncz- Dudás 11, Fejes 12, Benák 4, Balog 4, Mircse 1, Sobester 2. Csere: Szabadkai (kapus), Korom 1, Igaz 2, Székesi. Edző: Almási Dóra
Kiállítás:
Hétméteres: 6/5 ill. -.

Almási Dóra: “Sajnos a játékvezetők részéről a csapatok megítélése nem volt egyenlő, ez a büntetők számában is megmutatkozik. Sérülés, betegség miatt új felállásban játszottunk. Nagyot küzdött a csapat, gratulálok Fejes Majának és Dudás Dominak a gólerős játékhoz, külön öröm, hogy Balog Panna ilyen ügyesen helyt állt beálló pozícióban. Hétvégén nincs mérkőzésünk, így lehetőségünk lesz az elmúlt néhány hétben érkező játékosokkal gyakorolni.”

Előző sztori

A napi parkolójegy újbóli bevezetését kezdeményezi a szegedi Jobbik

Következő sztori

Folytatódik a Ridikül Klub Szegeden Dióssy Klárival