Megpróbálja megakadályozni a szegedi Fidesz újraépítését Bartha László?

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megsértődött ugyanis Szeged egykori fideszes polgármestere, amiért kiutálták a pártból.

Rosszabb volt a Fidesz, mint a Botka

„El kell ismerni, mi a Botka Lászlót megelőző időszakban, Bartha László polgármestersége alatt rosszabbak voltunk, mint a mostani szocialista városvezetés, tehát nem kell csodálkozni a vereségeken” – ezt mondta lapunknak Kubatov Gábor korábban, amikor lényegében bejelentette,

*-*ezért teljesen új alapokra akarják helyezni a szegedi Fideszt, és szeretnék megerősíteni a polgári oldalt a városban.

Már ezen is kiakadt Bartha László, a Facebookon hőzöngött, nem túl nagy sikerrel. Azóta is hordozhatja a tüskét, mert a napokban újabb nyílt levélre szánta el magát, ezúttal személyeskedéstől sem mentesen. Gyakorlatilag azt kérte számon, hogy szerinte csúsztatás, hogy a Jobbik felé kacsingatna – mint írtuk. Részben talán igaza is van, ugyanis inkább azt kellett volna írnunk, hogy

*-*„Most a Jobbikot akarja szétverni Bartha László?”.

Szétverni, ahogy tette ezt korábban a szegedi Fidesszel, polgármesterként pedig hosszú évekre „elintézte” a polgári oldalt a városban, és hatalomra segítette az MSZP-t, illetve Botka Lászlót.

Bartha Botka legnagyobb támogatója

Ez nem a mi véleményünk elsősorban, hanem Kubatov Gábor, a Fidesz ügyvezető pártigazgatójának álláspontja is. Sőt! Bartha legújabb – szintén igen gyér érdeklődésre számot tartó írására a Szegedi Konzervatív Kör is reagált. Ők azt írták:

“Tudjuk, hogy Botka Lászlót Önnek köszönhetjük. Jól tudjuk, hogy Botka Lászlót Ön, és az Ön “áldásos” tevékenysége ültette a nyakunkra.

Ha 1998 és 2002 között Ön nem keveredett volna korrupciós ügyekbe, ha nem viselkedett volna diktátorként Szegeden, ha nem járatta volna le saját magát és a helyi Fideszt is, akkor Botka László uralkodását sem kellene elviselnünk. Azonban mivel Ön kétes ügyekbe keveredett, lejáratódott, és rossz hírbe hozta a helyi Fideszt, ezért Önnek köszönhetően a nyakunkba kaptuk Botka Lászlót, aki azóta is itt trónol felettünk.”
– fejtették ki.

A konzervatívok szerint Bartha még mindig „mindig árnyékként vetül” a helyi, egyébként teljesen újjászerveződő Fideszre.

*-*„Arra kérjük Önt, ne hátráltassa a megújulást, ne nyomuljon az első sorban, hanem
inkább álljon arrébb. Ezt kívánja a szegedi polgárság döntő többsége.”

Előző sztori

33 ezer forintos bérpótlékot kapnak a védőnők (FRISSÍTVE)

Következő sztori

Akár 140 kilométeres széllökések is lehetnek vasárnap