Megjelent a Déli Szó tizenötödik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A VIII. évfolyam tizenötödik számát október 6-tól vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. A tizenötödik szám október 6-án jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő a tizenötödik szám tartalmából:

– Botka bukásáról kérdeztük a szegedieket
– 2020-ra újul meg a gyálai Holt-Tisza
– Igazi királydrámára vár Dörner György
– Utazás a dallamok világában
– Fénnyel festett fiatalos fieszta
– Kézilabdás csillagok a SZEGEDma Klubban

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket adeliszomagazin@gmail.come-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. október 6-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Default thumbnail
Előző sztori

Előzetesben a szerb embercsempész

Következő sztori

Félárbócra engedték a nemzeti lobogót a Parlament előtt

Legutóbbi hasonló cikkek