Magyar-román nyugdíjtanácsadó napok Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Casa Naţională de Pensii Publice Romania– a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében magyar-román nyugdíjtanácsadó napokat tart október 20-án.

A rendezvénynek a Csongrád Megyei Kormányhivatal épülete (6722 Szeged, Bécsi krt. 5.) ad otthont október 20-án 9 és 16 óra között.

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot.

A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

Előzetes bejelentkezés és regisztráció a +36-1-270-81-08-as telefonszámon, valamint a konzultacio@onyf.hu email címen lehetséges.

További információk a rendezvényről, illetve az európai uniós rendeletek és a magyar nyugdíjtörvény alapján történő nyugdíj-megállapításról és eljárásról ITT.

Default thumbnail
Előző sztori

Vashegyi György: az érték és a minőség a jelszó

Default thumbnail
Következő sztori

A munkavállalók közlekedését segítik

Legutóbbi hasonló cikkek