Közélet

Magyar-román nyugdíjtanácsadó napok Szegeden

Magyar-román nyugdíjtanácsadó napok Szegeden

2017. október 13., péntek
Magyar-román nyugdíjtanácsadó napok Szegeden

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Casa Naţională de Pensii Publice Romania– a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében magyar-román nyugdíjtanácsadó napokat tart október 20-án.

A rendezvénynek a Csongrád Megyei Kormányhivatal épülete (6722 Szeged, Bécsi krt. 5.) ad otthont október 20-án 9 és 16 óra között. A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Romániában is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként, illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és román nyugdíjjogosultságot. A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve – kérésre – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is. Előzetes bejelentkezés és regisztráció a +36-1-270-81-08-as telefonszámon, valamint a konzultacio@onyf.hu email címen lehetséges. További információk a rendezvényről, illetve az európai uniós rendeletek és a magyar nyugdíjtörvény alapján történő nyugdíj-megállapításról és eljárásról

ITT

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.